QA Officer

  • Assen, NL
  • 1 month ago

Functieomschrijving

Ben je geïnteresseerd in kwaliteit en schrik je niet van e-signatures, data integrity en automatisering? Ardena Bioanalysis is op zoek naar een Quality Assurance Officer!
Heb jij een afgeronde biomedische of chemische opleiding op HBO of universitair niveau? En wil jij werken in een snel groeiende, hoog innovatieve en technologische organisatie én profiteren van een mooi salaris en goede arbeidsvoorwaarden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Ardena Bioanalysis in Assen is één van de business units van ARDENA, een contract development & manufacturing organisatie die de farmaceutische en biotech industrie wereldwijd ondersteunt.
Het laboratorium in Assen is gespecialiseerd in de analyse van biologische monsters uit klinische, pre-klinische en veterinaire studies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art analytische technieken, zoals LC-MS/MS, Immunoassays en Cell Based assays.

Jouw werkdag als Quality Assurance Officer:
Je audit studieplannen, in life phases en rapportages van GLP studies. Daarnaast voer je diverse process en facility based audits uit. Je bent betrokken bij verbeterprocessen die een vast onderdeel vormen van onze dagelijkse routine. Je controleert diverse GLP systemen en houd je bezig met computerized system en LIMS validaties.
Door de diversiteit aan werkzaamheden en de steeds wijzigende regelgeving werk je voortdurend aan de verbreding van jouw kennis.

Team:

Teamwerk staat bij ons bovenaan. Als Quality Assurance Officer initieer je niet alleen verbeterprocessen, maar je bent er ook onderdeel van.
Veel verbeterprocessen omvatten automatiseringscomponenten in het LIMS. Samen met alle betrokkenen (b.v. developers, testers, afdelingsmanager, key users, technicians) werk je samen in een informele sfeer, waarbij de kwaliteit vanzelfsprekend voorop staat!

Functie eisen

  • Afgeronde HBO of universitaire chemische opleiding.
  • Een aantal jaren werkervaring met GxP.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel spreken als schrijven.
  • Je bent een doorzetter, maar ook nauwkeurig en flexibel.
  • Je bent coöperatief, prettig in de omgang en houdt ervan om met mensen te werken.

 Aanbod

Een uitdagende baan bij een snel groeiende organisatie! Je krijgt een (fulltime) aanstelling, met uitzicht op een vast contract. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van kwaliteit.
Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden door de werknemers erg gewaardeerd. Ardena is een platte organisatie waar de deur altijd voor elkaar open staat.

Contact

Ben je enthousiast geworden van deze mooie uitdaging, neem dan contact op met Karel de Jonge (Operational Director), +31 592-344211. Stuur je CV en een korte introductie naar careers.abl@ardena.com of naar Ardena Bioanalysis BV, PO Box 232, 9400 AE Assen.