Internship – digital marketeer

 • Ghent, BE
 • 1 week ago

Een stageplaats in een snel groeiend internationaal bedrijf waarbij jouw creatieve bijdrage een directe impact heeft en jij de kans krijgt om (heel) veel bij te leren.

Digital Marketeer @Ardena

Tijdens je stage zal je instaan voor het uitbouwen van de online marketing activiteiten en de ondersteuning van het huidige marketing gebeuren. Hiervoor zal je nauw samenwerken met mij, Joren De Koning – marketing manager en heb je rechtsreeks contact met internationale collega’s en het management. Zo is er de mogelijkheid om snel te handelen en dus snel resultaat te zien.

Tijdens de periode wanneer je stage zal lopen bij Ardena, zal onze website geoptimaliseerd worden voor leads adhv UX, audits, SEO, … met interne en externe partners. Hier kijken we als bedrijf (en ikzelf) enorm naar uit en zal een heel mooie ervaring zijn voor een stagiair om dit proces mee te maken.

Omdat Ardena is een dynamische omgeving is, krijg je tijdens je stage voldoende vrijheid om actief mee te denken en om met een frisse kijk nieuwe ideeën aan te brengen. Wij hechten belang aan onze waarden zoals betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Door de internationale omgeving, is een vlotte communicatie in het Engels noodzakelijk.

Takenpakket

 • Uitvoering, analyse, optimalisatie huidig communicatieplan
 • Website optimalisatie, met externe partner (SEO, SEA, UX, …)
 • Opstarten en opvolgen van marketing campagnes
 • Onderhouden van sociale media LinkedIn en Facebook
 • Ondersteuning intranet
 • Ondersteuning algemene marketing activiteiten
  • Nieuwsbrief
  • Communicatie
  • Marktonderzoek
  • Branding

Ardena? Nog nooit van gehoord…

Nog nooit gehoord van Ardena? Laten we daar vlug verandering in brengen. Bij Ardena helpen we bij de vroege ontwikkeling van nieuwe medicijnen en spelen dus een belangrijke rol lang vóór de geneesmiddelen op de markt komen. Zo zal je geen doosje bij de apotheek tegen komen met onze naam er op.

Ardena is een sterk groeiend bedrijf binnen de farmaceutische sector met zes locaties in vier landen (België, Nederland, Letland en Zweden) waarvan de hoofdzetel zich in Gent bevindt. Verschillende overnames in de laatste drie jaar hebben de Ardena groep gevormd. We tellen intussen 300 werknemers, hebben een jaarlijkse omzet van 42 mio. euro en een gemiddelde jaarlijkse groei van 15%.

Om deze groei te ondersteunen, zijn de marketing activiteiten van groot belang door zowel de naambekendheid toe te laten nemen als het creëren en opvolgen van nieuwe klanten.

Zie je jezelf stage lopen bij Ardena?

Perfect, dit is wat er gaat gebeuren:
Nadat je ons je cv of andere relevante documenten hebt gestuurd, zullen Stijn en Joren (respectievelijk HR- en Marketing Manager) kijken of je past bij het profiel dat we zoeken.
Als dit het geval is, wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hierna zal je gecontacteerd worden met het (al dan niet) goede nieuws dat je stage bij Ardena mag lopen.

Interesse? Neem dan contact met ons op en stuur ons je cv en eventueel motivatiebrief via onze website of stuur ons een e-mail naar hr@ardena.com of joren.dekoning@ardena.com