Analist Immunochemie

  • Assen, NL
  • 9 months ago

Functieomschrijving

Is werken aan uitdagende projecten met de nieuwste analytische technieken iets voor jou? Ardena Bioanalysis is op zoek naar Analisten Immunochemie!
Ben jij een analist met een afgeronde biomedische opleiding op MBO of HBO niveau? En wil jij werken in een snel groeiende, hoog innovatieve en technologische organisatie en profiteren van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en diverse doorgroeimogelijkheden? Dan is deze vacature iets voor jou!

Ardena Bioanalysis in Assen is één van de business units van ARDENA, een contract development & manufacturing organisatie die de farmaceutische en biotech industrie wereldwijd ondersteunt.
Het laboratorium in Assen is gespecialiseerd in de analyse van biologische monsters uit klinische, pre-klinische en veterinaire studies. Hierbij wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art analytische technieken, zoals LC-MS/MS, Immunoassays en Cell Based assays.

Jouw werkdag als Analist

Afhankelijk van jouw theoretische en praktische ervaring ben je betrokken bij de ontwikkeling en validatie van bioanalytische methoden. Je werkt aan een diversiteit aan componenten als Anti Drug Antibodies en verschillende biomarkers.
Je voert voert de analyse uit van de biologische monsters en verwerk je de resultaten, zodat ze kunnen worden gerapporteerd aan de klant. Je helpt mee bij het opstellen van een eindrapporten bent dus van begin tot eind bij het proces betrokken.

Natuurlijk ondersteun je ook de andere processen in het lab , zoals onderhoud en/of validatie van apparatuur en onderhoud van het kwaliteitssysteem.

Team

Teamwerk staat bij ons bovenaan. Bij de ontwikkeling van methoden word je ondersteund door projectmanagers en ervaren analisten. Kennismanagement staat hierbij centraal.
Ook de validatie van methoden en de analyse van biologische monsters is teamwork, waarbij we proberen de klant kwalitatief goede resultaten te leveren binnen de door hun gestelde deadlines. Je bent onderdeel van een enthousiast team waarin iedereen elkaar helpt en je mee kunt denken in een informele sfeer. Kwaliteit staat daarbij vanzelfsprekend altijd voorop!

Functie eisen

  • Afgeronde MBO of HBO biomedische of analytisch chemische opleiding.
  • Een aantal jaren werkervaring met Immunoassays.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel spreken als schrijven.
  • Je bent een doorzetter, maar ook nauwkeurig en flexibel.
  • Ervaring met GLP is een pré.

Aanbod

Een uitdagende baan bij een snel groeiende organisatie! Je krijgt een (fulltime) aanstelling, met uitzicht op een vast contract. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van methodeontwikkeling of één van de vele andere specialisaties.
Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden door de werknemers erg gewaardeerd. Ardena is een platte organisatie waar de deur altijd voor elkaar open staat.

Contact

Ben je enthousiast geworden van deze mooie uitdaging, neem dan contact op met Mark Boterman (Director Laboratory), +31 592-344211. Stuur je CV en een korte introductie naar careers.abl@ardena.com of naar Ardena Bioanalysis BV, PO Box 232, 9400 AE Assen.